Nästa lunchmöte

Påminnelse

Här kommer en påminnelse om föreningens lunchmöte på tisdag den 28 mars på Plaza på Storgatan kl 11.30. Vi får lyssna på vår nye näringslivschef Peter Juneblad.

Mars månads Lunchmöte är ett kombinerat Årsmöte och Lunchmöte

På tisdag den 28 mars är det dags för föreningens lunchmöte tillika årsmöte. Vi träffas 11,30 på Hotell Plaza på Storgatan i Umeå i sal Gable. Vi börjar med att lyssna på vår nye näringslivschef, Peter Juneblad, som ska berätta hur han ser på sin roll och sina möjligheter att påverka näringslivets förutsättningar i Umeå. Peter kommer närmast från ett liknande arbete i Örnsköldsviks kommun. Det ska bli mycket spännande.

Därefter har vi årsmöte och sedan avslutas allt med lunch på Plaza.

Margareta Olsson  / Ordf.

Välkommen att anmäla er till Mars månads årsmöte och Lunchträff, genom att maila Margareta på ( info@hantverksforeningen.se )