Varför ska du vara medlem i UFHF?

Som företagare är du extremt beroende av vad som händer runt omkring dig.

Därför är det viktigt att kunna följa med och påverka förutsättningarna för att vara företagare. Det gäller allt från den enskilda företagarens

vardag till de beslutande politiska instanserna på lokal nivå.

Dessutom är det roligt att träffa och utbyta erfarenheter med andra som lever i samma situation som du själv.

UFHF är en aktiv och levande förening som förenar nytta med nöje för dig som är småföretagare!

Som medlem har du tillgång till:
  • Lunchmöten varje månad, dock ej under semestern, på 3:je tisdagen i varje månad.
  • Seminarier om aktuella frågor
  • Politikerträffar
  • Opinionsbildning via media och debatt
  • Rådgivning i företagandets villkor
  • Konsultstöd i juridik, ekonomi, data, marknadsföring  översättning mm  – se sidan som heter ”Om Umeå Fabriks o Hantverksförening”
  • Sammanträdeslokal
  • Stipendier
  • Sociala aktiviteter och fester

Medlemsavgift för år 2016 – 2017  är 1.100:-/år plus moms

Kontakta oss för att få en ansökningsblankett eller registrera dig direkt nedan.

Som medlem kan du lägga upp information om ditt företag i vår medlemsförteckning:

1. Registrera dig här
  2. Gå till ”Bli medlem” och ”Medlemsregister” för att skapa en post om ditt företag